Carpet Pet Hair remover review
Reviews, Verzorging

Carpet Pet Hair Remover Review – Haren verwijderaar

Ook weleens last van haren op bijvoorbeeld je deken of gewoon in huis? Ik namelijk wel, daarom testte ik de Carpet Pet Hair Remover. Een speciale borstel waarmee je eenvoudig en snel dierenharen verwijderd.

Hoe werkt de Carpet Pet Hair Remover

Deze borstel heeft een erg simpel ontwerp waardoor het makkelijk te gebruiken en schoon te maken is. Het werkt redelijk op stugge haren maar beter op dunne haren. Ik heb een filmpje gemaakt om een beter beeld bij het product te geven:

Wat vind ik ervan?

Beoordeling:

Ik vind het product ideaal en vind het best wel goed werken! Je kan makkelijk en snel wat haren van bijvoorbeeld je deken of dekje verwijderen. Tot nu toe heb ik nog geen nadelen aan dit product gevonden.

Zelf bestellen?

Terug naar home

Misschien ook interessant: Review Kurkuma voor paarden – Agradi Health

Deel dit bericht:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *