Horka Chesterfield Outdoorlaarzen buitenfoto
Laarzen, Reviews

Horka Chesterfield Outdoorlaarzen – Review

De Horka Chesterfield outdoorlaarzen zijn ideale laarzen, vooral op regenachtige en koude dagen. Outdoorlaarzen zijn geschikt om mee de natuur in te gaan of om gewoon te gebruiken rondom het huis.

De Horka Chesterfield is een waterdichte outdoorlaars. Deze halfhoge laarzen houden je voeten warm en droog. De laarzen zijn gemaakt van leer en nubuck en zijn gevoerd met bont. De laars is waterdicht doordat er membraan tussen de voering en de buitenstof zit.

Waarvoor kun je outdoorlaarzen gebruiken?

Outdoorlaarzen worden ook wel wandellaarzen of winterlaarzen genoemd. Er is een grote kans dat jij een buitenmens bent, ook wel anders genoemd: ‘je bent outdoor’. Deze laarzen zijn ideaal daarvoor, ze zijn namelijk veel warmer dan wandelschoenen en beter bestemd tegen motregen en moerassig terrein. Bovendien houden ze je voeten en benen comfortabel en warm, zelfs na urenlang gebruik.

Waarom de Horka Outdoorlaarzen?

Persoonlijk gebruik ik de Horka Chesterfield outdoorlaarzen, aangezien ik enorm veel buiten ben heb ik enorm veel plezier van deze laarzen. Mijn voeten blijven heerlijk warm en regen is ook helemaal geen probleem. Ze worden bij mij voornamelijk gebruikt op stal, rondom het huis, op werk en eigenlijk overal! Voor het paardrijden gebruik ik meestal wel rijlaarzen aangezien dit ook halfhoge laarzen zijn.

Enkele voordelen van de Horka Chesterfield Outdoorlaars:

 • Warm
 • Waterafstotend
 • Anti-slip zool
 • Getapete naden, voorkomt doorlekken
 • Mooi en stoer model
 • Erg comfortabel

De schoenmaat voor deze laars

Persoonlijk heb ik de laars een maatje groter moeten bestellen. Ik heb normaal maat 38 en met deze laars maat 39. Het is dus handig om hier rekening mee te houden. Dit betekend dus dat de laars iets kleiner valt.

Ook de Horka Chesterfield outdoorlaars bestellen?

Bekijk het bij Epplejack

Horka Outdoorlaarzen

 • Hoe valt deze laars qua maat?
  Deze laars valt voor mij iets te klein. Normaal heb ik maat 38 en met deze laars maat 39.
 • Waarvoor gebruik je een outdoorlaars?
  Een outdoorlaars kan je eigenlijk overal voor gebruiken! Het is voornamelijk bedoeld voor mensen die veel buiten zijn en voor in de koudere of herfstachtige periodes.

Terug naar home

Deel dit bericht:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *