Paard likkend aan liksteen
Reviews, Supplementen

Horslyx review – Smakelijke vitamine liksteen voor paarden

Wat is een Horslyx liksteen

Voer is het belangrijkste onderdeel van het eetpatroon van een paard. Het kan echter zijn dat het te weinig voedingsstoffen voor jouw paard bevat. Horslyx paardenlikstenen bevatten een hoge dosering van vitaminen, mineralen en elementen die ontworpen zijn om deze tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen. De liksteen kan ook nog eens goed tegen de meeste weersomstandigheden, daarom kun je ze op stal en in het weiland gebruiken.

De liksteen zorgt voor een betere spijsvertering en minder stress. Je kunt het zien als een multivitaminetablet voor paarden! Deze liksteen is geschikt voor elk paard.

Verschillende soorten Horslyx

Informatie afkomstig van https://www.horslyx.com/nl/

Horslyx Original Balancer

Original Horslyx was het allereerste Horslyx product dat gelanceerd werd in 1997 en ondersteunt de algehele gezondheid en vitaliteit, zorgt dat de voeding uitgewogen is en bevordert een natuurlijk, gestaag eetpatroon.

Horslyx Garlic Balancer

Garlic Horslyx is een effectieve methode om natuurlijk knoflook te voeren, zorgt dat de voeding uitgewogen is en bevordert een natuurlijk, gestaag eetpatroon!

Horslyx Mobility Balancer

Mobility Horslyx ondersteunt gezond functionerende gewrichten, zorgt dat de voeding uitgewogen is en bevordert een natuurlijk, gestaag eetpatroon!

Horslyx Respiratory Balancer

Respiratory Horslyx ondersteunt een gezond ademhalingssysteem, zorgt dat de voeding uitgewogen is en bevordert een natuurlijk, gestaag eetpatroon!

Verschillende maten

De likstenen zijn vaak te verkrijgen in verschillende maten. Je kunt een klein bakje nemen waaruit je paard kan likken bijvoorbeeld als beloning. Maar je kunt ook een groot blok kopen met bijbehorende houder

Deze kun je dan in stal of in het weiland plaatsen.

Mijn ervaring

Tot nu toe heb ik de originele Horslyx en de knoflook variant geprobeerd. Mijn paard Hevita is er helemaal gek op! Daarnaast heeft het dus ook nog positieve gezondheidseffecten dus ik geef het graag!

Epplejeck

Horslyx kopen bij EJ.nl

Terug naar home

Deel dit bericht:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *