Hoi, erg leuk dat je beland bent op onze site! Mijn naam is Nikki van Veen. Van kleins af ben ik al gek op paarden. Het is niet alleen een hobby van mij maar het heeft mij ook door een lastige tijd geholpen. Ik heb diverse paarden en pony’s gehad/geleased. Momenteel rij en verzorg ik mijn paard Hevita. En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik het geluk om een eigen paard van Hevita te hebben, genaamd Skills, die nu een jaarlinger is.

Afbeelding met paard en ruiter

Op deze blog wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen, evenals handige tips en adviezen. Ik zal jullie meenemen in de hoogtepunten en uitdagingen die ik tegenkom. Ik zal ook reviews schrijven over producten die ik heb uitgeprobeerd en die ik de moeite waard vind om te delen. Het zou mij super leuk lijken als jullie deze site in de gaten houden!

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Social Media!

Nieuwste blogs: