Biotine paard agradi health
Agradi Health, Reviews, Supplementen

Review Biotine Paard – Agradi Health

Biotine ook wel vitamine B8 of vitamine H genoemd is een stofje die er voornamelijk bekend staat om het verbeteren van de hoeven en gezonde vacht.

Werking Biotine Paard

Biotine is een type B-vitamine dat een rol speelt bij de stofwisseling van glucose en vet en de opname van vitamine C en andere B-vitamines. Belangrijke functies van biotine zijn onder andere het groei- en herstelproces van huid, haar, nagels/hoeven. Daarnaast ondersteunt biotine het energieniveau en speelt een belangrijke rol bij de zenuwfunctie.

Agradi Health Biotine is een vitamine-supplement. Een vitamine heeft een draagstof nodig. Daarom bevat Agradi Health Biotine ook MSM, dit is de dragende stof van de vitamine.

Samenstelling en dosering

De biotine van Agradi Health bevat biotine, msm en lijnzaadolie. De dosering voor paarden is 4 maatschepjes en voor pony’s 2 maatschepjes, bijgeleverde maatschepje = 2,5 gram.

Agradi Health Biotine zonder problemen combineren met andere Agradi Health supplementen, dus ook met Agradi Health MSM, maar je kunt dan uiteraard de dosering aanpassen (verminderen) om aan de aanbevolen hoeveelheid MSM te voldoen.

Mijn ervaring

Beoordeling:

Ik ben zeer tevreden over de biotine van Agradi Health! Dit supplement kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het verbeteren van de hoeven en een gezonde vacht. Ik ben een tijdje gestopt met Duo Hoef om te kijken of Biotine werkt, je ziet (met een beetje geduld) echt verschil, hiervan heb ik foto’s gemaakt. De Biotine wordt geleverd met maatschepje in een hersluitbare verpakking. Dit supplement kun je door het voer van je paard geven.

Let op! Voedingssupplementen zijn geen medicijnen. Het geven van een of meerdere voedingssupplementen is een aanvulling op het rantsoen en geen vervanging van (een deel van) het rantsoen.

Over Agradi Health

Agradi Health is Agradi’s nieuwe eigen merk, voorheen bekend als Prohorse. Agradi Health biedt een breed assortiment voedingssupplementen voor paarden. Deze supplementen zijn puur, van hoge kwaliteit en bestaan ​​uit herkenbare ingrediënten. De producten zijn ook nog eens zeer betaalbaar. De focus ligt op het leveren van kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen.

Terug naar home

Voordelen Biotine Paard

Belangrijke functies van biotine zijn onder andere het groei- en herstelproces van huid, haar, nagels/hoeven. Daarnaast ondersteunt biotine het energieniveau en speelt een belangrijke rol bij de zenuwfunctie.

Dosering Biotine Paard (Agradi Health)

De dosering voor paarden is 4 maatschepjes en voor pony’s 2 maatschepjes, bijgeleverde maatschepje = 2,5 gram.

Biotine bij drachtige merries

Je kunt biotine aan drachtige merries te geven. Het is altijd verstandig om zaken rondom een drachtige merrie te bespreken met de dierenarts als je twijfels hebt.

Deel dit bericht:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *