Zak met Kurkuma zwarte peper agradi health
Agradi Health, Reviews, Supplementen

Review Kurkuma voor paarden – Agradi Health

Voor een maand lang heb ik Kurkuma van Agradi Health mogen testen. Kurkuma is rijk aan antioxidanten en bevat bovendien huidherstellende, leverbeschermende en spijsverteringsondersteunende eigenschappen.

Werking Kurkuma

Kurkuma wordt vaak gebruikt bij paarden voor verlichting en ondersteuning. Het werkt positief voor het herstel van je paard en kan gegeven worden ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het bestandsdeel van Kurkuma is Curcumine wat rijk is aan antioxidanten.

Kurkuma wordt vaak ingezet bij paarden ter verlichting en ondersteuning van verschillende klachten,

Kurkuma toedienen

Eigenlijk wordt Kurkuma alleen opgenomen bij paarden in combinatie met zwarte peper en dit is dan ook toegevoegd in het supplement, wat natuurlijk super handig is! Voor de beste opname kun je ook nog lijnzaadolie toevoegen. Om het voor mijn paard lekker te maken heb ik de Kurkuma door het eten heen gegeven

Kurkuma bij paarden

Bron: https://www.paardendrogist.nl/blog/de-kracht-van-kurkuma-bij-paarden/

Dat Kurkuma bijdraagt aan de gezondheid hebben we eerder in dit blog kunnen lezen. Maar wanneer kan het handig zijn om jouw paard Paardendrogist Kurkuma Extra bij te voeren? Dit kan in de volgende gevallen handig zijn:

  • Ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Na zware inspanning
  • Bij het helen van wonden
  • Ter ondersteuning bij stramme spieren
  • Ondersteunt het leervermogen.
  • Moeilijke training? Kom maar op! Het heeft een natuurlijke ontstekingsremmende werking

Dosering Kurkuma

Het valt aan te raden om 10-20 gram kurkuma per dag aan jouw paard te geven. Kurkuma is vrij sterk van smaak, je kan er voor kiezen om het een beetje op te bouwen tot de aanbevolen dosering.

Let op! Voedingssupplementen zijn geen medicijnen. Het geven van een of meerdere voedingssupplementen is een aanvulling op het rantsoen en geen vervanging van (een deel van) het rantsoen.

Over Agradi Health

Agradi Health is Agradi’s nieuwe eigen merk, voorheen bekend als Prohorse. Agradi Health biedt een breed assortiment voedingssupplementen voor paarden. Deze supplementen zijn puur, van hoge kwaliteit en bestaan ​​uit herkenbare ingrediënten. De producten zijn ook nog eens zeer betaalbaar. De focus ligt op het leveren van kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen.

Terug naar home

Voordelen Kurkuma Paard

Kurkuma wordt vaak gebruikt bij paarden voor verlichting en ondersteuning. Het werkt positief voor het herstel van je paard en kan gegeven worden ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Dosering Kurkuma Paard (Agradi Health)

Het valt aan te raden om 10-20 gram kurkuma per dag aan jouw paard te geven. Kurkuma is vrij sterk van smaak, je kan er voor kiezen om het een beetje op te bouwen tot de aanbevolen dosering.

Kurkuma bij drachtige merries

Je kunt Kurkuma aan drachtige merries te geven. Het is altijd verstandig om zaken rondom een drachtige merrie te bespreken met de dierenarts als je twijfels hebt.

Mijn ervaring Kurkuma Agradi Health

Beoordeling:

De Kurkuma van Agradi Health is een top supplement en het is super dat ze het in combinatie met zwarte peper verkopen zodat de Kurkuma ook echt effect heeft. Het wordt geleverd in een stevige en ruimtebesparende verpakking. Het enige nadeel is dat het snel kan afgeven op je kleding.

Deel dit bericht:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *